LC Helsinki ei ole enää LC :(

Ukko Uutiset

Surun päivä!

LC Helsinki on erotettiin EESTEC:in virallisesta jäsenyydestä ECM 2015 -tapahtumassa, eli vuosittaisessa jossain päin Eurooppaa järjestettävässä EESTEC-puheenjohtajien kokouksessa. Samassa kokouksessa erotettiin myös LC Tallinn – Syynä virallisten tapahtumien järjestämättömyys viimeisen kahden vuoden aikana. Ei voi sanoa, että yritystä tapahtuman järjestämiseen ei ole ollut, sillä olemme mm.

  • hakeneet vaivalloisen prosessin kautta yli 20000 euron EU-avustusta täyttäen 80 sivun hakemuksia tapahtumasuunnitelmineen
  • saaneet jokaiseen Congress- ja ECM-tapahtumaan osallistujia
  • pyrkineet järjestämään virallisia tapahtumia vuosittain, mutta nämä ovat kaatuneet rahoittajien vetäytymiseen tai järjestäjäpulaan
  • sopineet vuosittaisesta yhteistyötä ELEC-kiltojen kanssa ja varmistaneet itsellemme vuosittaisen budjetin SIK-killasta ”erottamisen” jälkeen (yhteistyö on vielä lastenkengissä)

Valitettavasti toiminta on siis hiipunut menneiden vuosien kymmenhenkisistä hallituksista, sillä uusia puheenjohtajakandidaatteja ei ole löytynyt rehdistä pakottamisesta ja huutelusta huolimatta.

Mikäli juuri sinä haluaisit jatkaa toimintaa, onnistuu se helposti! Tapahtumiin voi edelleen osallistua normaalisti sen jälkeen, kun menneelle LC Helsingille on haettu Observer Helsingin statusta Congress– tai ECM-vuosikokouksissa. ELEC:illä on vuosittainen 500 euron budjetti EESTEC-toiminnan pyörittämiseen – Ajatuksena on, että EESTEC olisi ELEC-kiltojen kv-toimintaa yhdistävä tekijä, yhteistyön fasilitoija. Tästä 500 euron rahasta leijanosa on mennyt yleensä pakollisiin vuosikokousedustuksiin, joissa olemme tuoneet näkyville Aaltoa jopa tuhansille opiskelijoille erillisessä Student Fair -tapahtumassa. Aalto/TKK on saanut EESTEC-tapahtumien kautta useita vaihto-opiskelijoita, jotka ovat jääneet Suomeen jopa opiskeluidensa jälkeen.

IMG_8532

Mikäli ette löydä Congress- tai ECM -edustusta, saattavat EESTEC-tapahtumia järjestävät tahot hyväksyä (LC) Helsingin hakijan myös epävirallisesti. Virallisten sääntöjen mukaisesti voimme kivuta Observer-luokasta jälleen Junior LC -luokan kautta LC -luokkaan järjestämällä kansainvälisiä tapahtumia. Mikäli killat toimivat yhteistyössä, on näiden tapahtumien järjestäminen helppoa vaikka vuosittain!

Kysyttävää? Lähetä sähköpostia vanhoille parroille sähköpostilistamme eestec-board (ät) list.ayy.fi kautta ja pyydä itsellesi tunnukset näille calculator salarii nettisivuille, jäsensähköpostilistoille ja täydelliseen ”kuinka pyöritän kv-yhdistystä” -testamenttiin… sekä hyvin organisoituun dokumenttiarkistoon ,sitsiläsyineen, joka ulottuu 90-luvulle saakka!

Tämä on ollut sen suhteen ”täydellinen” ajoitus, sillä pidimme kymmenen hengen pikkujoulut juuri lakkauttamisen alla.

Keskustelua alumneilta mm. Facebookissa.